8.2-STABLE: /dev/da* device is not created after attaching digital camera SONY DSC-S60

vermaden vermaden at interia.pl
Thu Jul 21 07:48:15 UTC 2011


Hi,

like in the topic, the /dev/da* device is not created:

% dmesg
ugen7.3: <Sony> at usbus7
umass0: <Sony Sony DSC, class 0/0, rev 2.00/5.00, addr 3> on usbus7
umass0:  RBC over CBI; quirks = 0x1000
umass0:4:0:-1: Attached to scbus4

% usbconfig
ugen0.1: <UHCI root HUB Intel> at usbus0, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=SAVE
ugen1.1: <UHCI root HUB Intel> at usbus1, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=SAVE
ugen2.1: <UHCI root HUB Intel> at usbus2, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=SAVE
ugen3.1: <EHCI root HUB Intel> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=HIGH (480Mbps) pwr=SAVE
ugen4.1: <UHCI root HUB Intel> at usbus4, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=SAVE
ugen5.1: <UHCI root HUB Intel> at usbus5, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=SAVE
ugen6.1: <UHCI root HUB Intel> at usbus6, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=SAVE
ugen7.1: <EHCI root HUB Intel> at usbus7, cfg=0 md=HOST spd=HIGH (480Mbps) pwr=SAVE
ugen3.2: <product 0x2513 vendor 0x413c> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=HIGH (480Mbps) pwr=SAVE
ugen7.2: <Dell Wireless 5530 HSPA Mobile Broadband Minicard Device Dell> at usbus7, cfg=0 md=HOST spd=HIGH (480Mbps) pwr=ON
ugen3.3: <USB Optical Mouse vendor 0x0461> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=LOW (1.5Mbps) pwr=ON
ugen4.2: <USB Receiver Logitech> at usbus4, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=ON
ugen3.4: <product 0x2513 vendor 0x413c> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=HIGH (480Mbps) pwr=SAVE
ugen3.5: <Plantronics USB Headset Plantronics> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=ON
ugen3.6: <product 0x2514 vendor 0x0424> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=HIGH (480Mbps) pwr=SAVE
ugen2.2: <5880 Broadcom Corp> at usbus2, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=ON
ugen3.7: <Dell USB Keyboard Hub Dell> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=SAVE
ugen3.8: <Dell USB Keyboard Dell> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=FULL (12Mbps) pwr=ON
ugen7.3: <Sony DSC Sony> at usbus7, cfg=0 md=HOST spd=HIGH (480Mbps) pwr=ON

% uname -a
FreeBSD e6400 8.2-STABLE FreeBSD 8.2-STABLE #0: Wed Jul 20 14:03:01 CEST 2011     root at e6400:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC  amd64

The hardware is Dell Latitude E6400 if that helps.

Regards and thanks in advance,
vermaden

----------------------------------------------------------------
Najwieksza baza samochodow nowych i uzywanych
Sprawdz >> http://linkint.pl/f29e3


More information about the freebsd-stable mailing list