mythtv 0.24_1 and the pvr250 driver - testing

Torfinn Ingolfsen torfinn.ingolfsen at broadpark.no
Mon May 23 20:12:18 UTC 2011


Update:

On Mon, 18 Apr 2011 18:26:21 +0200
Torfinn Ingolfsen <torfinn.ingolfsen at broadpark.no> wrote:

> Hello,
> I am testing MythTV (0.24_1 from ports) using my test machine which have a PVR-350 card.
> I am using the pvr250 driver from ports.
> The card and driver is tested with mplayer (see other messae on this mailing list) and works fine.
> 
> Details about the system used for testing:
> root at kg-quiet# uname -a
> FreeBSD kg-quiet.kg4.no 8.2-STABLE FreeBSD 8.2-STABLE #0: Sun Apr  3 19:49:05 CEST 2011     root at kg-quiet.kg4.no:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC  amd64
> root at kg-quiet# pv | grep pvr
> pvr250-20101010_1           =  up-to-date with port 
> root at kg-quiet# pv | grep myth
> mythtv-0.24_1               =  up-to-date with port 
> 
> When I start mythtv-setup, and get to cature card setup, I can select the
> "IVTV MPEG-2 encoder card" from the list (Yay! This was one of the things not working in 0.23).
> But "Probed info:" reads "Failed to probe", and in the shell (from which I started mythtv-setup
> I see messages like this:
> "2011-04-18 17:53:55.949 Could not query inputs.
>                                            eno: Inappropriate ioctl for device (25)"
> repeated four times, followed by:
> "2011-04-18 17:54:17.986 ProbeAudioInputs(/dev/cxm0,HDPVR)
> 2011-04-18 17:54:17.986 ProbeV4LAudioInputs(/dev/cxm0)"
> 

Today I repeated the test above with MythTV 0.24.1_1 from ports. The
only things updated on my test machine since the last time was the
ports tree.
Unfortunately, test results were the same as before. :-(
HTH
-- 
Torfinn



More information about the freebsd-multimedia mailing list