Dev isp hangs on current

Matthew Jacob lydianconcepts at gmail.com
Sat Jun 2 05:42:10 UTC 2007


make that

isp_1080_LOAD="YES"


On 6/1/07, Matthew Jacob <lydianconcepts at gmail.com> wrote:
> try:
>
> 1. add
>  isp_fw_1080_LOAD="YES"
> to your /boot/loader.conf
>
> 2. Add
> set hint.isp.0.debug=0x1f
>
> fo /boot/loader.conf
>
> and send me the output.
>
>
> On 6/1/07, Manfred Antar <null at pozo.com> wrote:
> > When i build and boot a new kernel on current with isp i get the following :
> > isp0: <Qlogic ISP 1080 PCI SCSI Adapter> port 0xec00-0xecff mem 0xfcfff000-0xfcffffff irq 9 at device 7.0 on pci1
> > firmware_get: failed to load firmware image isp_1080
> > isp0: [ITHREAD]
> >
> > And then it just hangs there.
> > I believe it is because of the new compiler gcc4.2
> > I have a kernel from May 8th that was built with the old compiler and it boots fine
> > I tried compiling a kernel with the isp code from May 8th with new compiler and it hangs also.
> > Anybody else see this.
> > I can comment out the isp code from my config and current kernel boots fine
> > Manfred
> >
> >
> >
> >
> > ==================================
> > ||      null at pozo.com           ||
> > ||      Ph. (415) 681-6235      ||
> > ==================================
> >
> > _______________________________________________
> > freebsd-current at freebsd.org mailing list
> > http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-current
> > To unsubscribe, send any mail to "freebsd-current-unsubscribe at freebsd.org"
> >
>


More information about the freebsd-current mailing list