misc/103581: gnome2.12 to 2.14 & X problem

mike localgost at gmail.com
Sun Sep 24 11:50:35 PDT 2006


>Number:         103581
>Category:       misc
>Synopsis:       gnome2.12 to 2.14 & X problem
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    freebsd-bugs
>State:          open
>Quarter:        
>Keywords:       
>Date-Required:
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   current-users
>Arrival-Date:   Sun Sep 24 18:50:22 GMT 2006
>Closed-Date:
>Last-Modified:
>Originator:     mike
>Release:        6.1-release
>Organization:
>Environment:
FreeBSD 8087 6.1-REALEASE FreeBSD 6.1-RELEASE #0: Sun May  7 04:32:43 UTC 2006
 root at opus.cse.buffalo.edu:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC  i386
>Description:
Portupgrades faild, after following the guide to updateing. 

The x problem.. Xorg. 690. configures at first, starts, works for a while each install, then crash, then it does not come up again no matter what i do. i try Xorg -configure , it posts a list of all the drivers, says no devises to configure. Xlog says no devices detected, no screens found, (X connection to :0:0 broken) ive tried vga. vesa. and nv driver, also the Hz - Vz on the monitor are correct , tho i remember it beeing detected to run at 1447x something rather than the max at 1280x1024 thats the max, it ran at this 1447x something though.  



Drop me a mail and ill send you as much info as i can , im currently reconfigureing and portsnaping to figure out if maybe thers a bug in X11 or if im the bug = )



-Mike
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Release-Note:
>Audit-Trail:
>Unformatted:


More information about the freebsd-bugs mailing list