i386/51657: <see below>

Charlie & root at accelerate.uk.com
Thu May 1 05:40:14 PDT 2003


>Number:         51657
>Category:       i386
>Synopsis:       <see below>
>Confidential:   no
>Severity:       serious
>Priority:       medium
>Responsible:    freebsd-bugs
>State:          open
>Quarter:        
>Keywords:       
>Date-Required:
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   current-users
>Arrival-Date:   Thu May 01 05:40:11 PDT 2003
>Closed-Date:
>Last-Modified:
>Originator:     Charlie &
>Release:        FreeBSD 4.8-STABLE i386
>Organization:
>Environment:
System: FreeBSD dns1.accelerate.uk.com 4.8-STABLE FreeBSD 4.8-STABLE #2: Thu May 1 10:35:54 BST 2003 root at dns1.accelerate.uk.com:/usr/src/sys/compile/MULTI-DNS1 i386


	
>Description:
	
>How-To-Repeat:
	
>Fix:

	

 have just cvsup'd to 4.8-stable. apache broke completely. This is the first bug ive submitted so im not sure what to tell you.

-su-2.05b# gdb /usr/local/sbin/httpd 
GNU gdb 4.18 (FreeBSD)
Copyright 1998 Free Software Foundation, Inc.
GDB is free software, covered by the GNU General Public License, and you are
welcome to change it and/or distribute copies of it under certain conditions.
Type "show copying" to see the conditions.
There is absolutely no warranty for GDB.  Type "show warranty" for details.
This GDB was configured as "i386-unknown-freebsd"...(no debugging symbols found)...
(gdb) r
Starting program: /usr/local/sbin/httpd 
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
0x28591a1a in sk_num () from /usr/lib/compat/libcrypto.so.2



above is a gdb output. It looks like its in openssl basically. httpd is from /usr/ports/www/apache13-modssl

I have no fix.
>Release-Note:
>Audit-Trail:
>Unformatted:


More information about the freebsd-bugs mailing list