[Bug 257229] net-mgmt/wifimgr with multiple Wi-Fi interfaces

From: <bugzilla-noreply_at_freebsd.org>
Date: Tue, 17 Aug 2021 07:23:15 +0000
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=257229

--- Comment #12 from Graham Perrin <grahamperrin_at_gmail.com> ---
(In reply to J.R. Oldroyd from comment #9)

> … For you, does it get stuck going from WiFi On->Off or from Off->On?

This might vary from one computer to another. 

I'm accustomed to a short wait. In the past I never gave it much thought, but
guessed that the wait related to the length of time taken for the interface to
either (a) connect to the network; or (b) connect _and_ gain a network address. 

On 15th August with 1.17.1, waiting periods seemed to be endless. 

Today with 1.17.8 with a different computer (see below), things are not
endless. Instead: 

1. with neither interface connected when the application starts

2. a first click on the button is followed by a short wait, then the button
reverts to its normal (non-pressed) state, and ifconfig shows both interfaces
_up_ however the application appears as if things are still down

3. a second click on the button is immediately followed by presentation of the
list of networks etc., and ifconfig shows that the click did not take things
down.

HTH


----

> And, are you on a system with multiple wlanN interfaces?

Yes. Screenshots on 15th August with 1.17.7 were whilst using an HP ZBook 17 G2
with the following USB adapter: 

D-Link System – AirPlus G DWL-G122 Wireless Adapter(rev.C1) [Ralink RT2571W]

Screenshots today with 1.17.8 are whilst using the same adapter
<https://bsd-hardware.info/?probe=71092e78e2#d36> with an HP EliteBook 8570p.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
Received on Tue Aug 17 2021 - 07:23:15 UTC

Original text of this message