Problems with whowatch on AMD64

stan stanb at panix.com
Sun Sep 10 10:53:00 PDT 2006


On Sun, Sep 10, 2006 at 12:08:05PM -0400, Wesley Shields wrote:
> On Sun, Sep 10, 2006 at 08:51:57AM -0400, stan wrote:
> > whowatch does not seem to work properly on my 6.1 CURRENT
> > amd64 systems. Is this a known problem? Is there a workaround?
> 
> I just built and installed it on 6.1-RELEASE-p5 and it appears to run
> fine at first glance.  Can you give more information into the exact
> problem you are seeing?
> 
When I start it, I get lines that look like this:

can't access   stan      ttyp1  r9sbal    

For all users.

Presing "t" gives me this:

3 users: (0 local, 0 telnet, 0 ssh, 3 other)                                  load: 0.00, 0.00,
0.001 processes
1 ? - -
	 
the "w" command gives me this:

pbuild1# w
 1:51PM  up 1 day, 17:55, 3 users, load averages: 0.00, 0.00, 0.00
 USER             TTY      FROM              LOGIN@  IDLE WHAT
 alarm_displayer  v4       -                Fri07PM 1day  /usr/X11R6/bin/xinit
 /home/alarm_displayer
 alarm_gatherer   p0       :ttyv3:S.0       Fri07PM 1day  /usr/bin/perl -w
 /home/alarm_gatherer/bin/
 stan             p1       r9sbal            1:47PM     - w

Runing as root, so I don't think it's a permissions problem.

Sugestions as to what I can try? Or other tests?

pbuild1# uname -a
FreeBSD pbuild1.xyz.com 6.1-STABLE FreeBSD 6.1-STABLE #4: Thu Aug 31 17:09:47 EDT 2006
root at pbuild1.xyz.com:/usr/obj/usr/src/sys/ALARMS  amd64

-- 
Unix is very simple, but it takes a genius to understand the simplicity.
(Dennis Ritchie)


More information about the freebsd-ports mailing list