Нові дати виставки AutoTechService 2020, 18-20 серпня

AutoTechService subscribe at pe.com.ua
Tue Jun 16 08:45:19 UTC 2020


*|MC_PREVIEW_TEXT|*     

Шановні учасники, відвідувачі, партнери! 
Внесіть в свої календарі дати 18-20 серпня 2020 року 

Ми змінюємо дати проведення виставок AutoTechService, ComAutoTrans, Fuel&Charge та EcoDrive TECH, і це – зміни на краще. Ось чому:

Виставки відбудуться одночасного

та в одному відкритому просторі

з виставками Intertool (міжнародна виставка професійного інструменту)
та Aquatherm Kyiv (міжнародна виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання).

Компаніям з багатим досвідом участі в виставках відомо: чим масштабніша подія, тим більше відвідувачів на кожному стенді.

Взяти участь у виставці

Постійні учасники пам’ятають позитивний ефект паралельного проведення цих виставок в 2017 р. І мова не тільки про кількість, а й про якість відвідувачів.

У виставок є спільні цільові аудиторії, такі як дилери професійного інструменту, мобільні будівельні і монтажні бригади, компанії, які займаються кондиціонуванням.

І це тільки окремі приклади. 

Від багатьох компаній ми чули побажання провести виставку дещо пізніше. Виставковий центр запропонував єдині наявні на сьогодні дати: 18-20 серпня. Ми опитали учасників виставок, і абсолютна більшість підтримала цю пропозицію.

Будемо вдячні вам за підтримку: за пересилання цього листа колегам, лайки і репости наших постів в Facebook, онлайн-реєстрацію, а особливо – за вашу участь і відвідування

Наша сторінка в Facebook

Ми часто говоримо, що виставка – це дзеркало ринку. Ба більше – це індикатор оптимізму індустрії, який впливає на поведінку всіх гравців. Давайте разом зробимо так, щоб вже восени почалось швидке відновлення нашої індустрії.  

Слідкуйте за розсилками, новинами на сайтах та в соцмережах і долучайтесь до наймасштабнішої В2В-події серпня цього року.
Команда AutoTechService, ComAutoTrans, Fuel&Charge та EcoDrive TECH

Unsubscribe                


More information about the freebsd-pkg-fallout mailing list