Agustos - Eylul faturaniz sunulmustur 9519046034

Turkcell Bilgilendirme 4319763_operasyon at setkservis.com
Wed Sep 21 14:51:14 UTC 2016


Sayın Müşterimiz, 

Online servisimizi kullanarak yeni faturalarınızı artık görüntüleyebilirsiniz 

Fatura Numaranız  :  9519046034 

Fatura Periyot  :  20 Ağustos 2016  - 15 Eylül 2016 

Ödeme Tarihi (Son)  :  22 Eylül 2016 

Tutar (Net) :  415,30 YTL 

Fatura Görüntüleme    Detaylı bilgi için tıklayınız 

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ

Turkcell A.Ş., web sitelerimizi ziyaret eden değerli ziyaretçilerimizin kişisel gizlilik haklarınıza saygı duymaktadır ve sitemizde geçirdiğiniz zaman zarfında kişisel gizlilik haklarının korunmasını sağlamaya çalışır. Bu Gizlilik Politikası hangi verileri neden topladığımızı ve bu verilerle ne yaptığımızı anlamanıza yardımcı olmayı amaçlamaktadır. İşbu Gizlilik Politikası bilgi uygulamalarımızla ilgili genel bilgiler vermektedir. Gizlilik Politikası bu Politikaya atıfta bulunan web siteleri ve hizmetlerimiz için geçerlidir.
İşbu Gizlilik Politikası metni bilgi güvenliği ile ilgili sizi bilgilendirmek ve uyulması gereken kurallar ile sorumlulukları açıklamak üzere hazırlanmıştır. Tüm Hizmetlerimiz için geçerli olmakla birlikte, belirli Hizmetlere yönelik uygulamalarımız hakkında ek bilgiler içeren bazı destekleyici dokümanlar da temin etmiş bulunmaktayız. Bu dokümanlar içeriklerinde yer alan Hizmetleri kullanma sürecinize uygulanır.
Gizlilik Politikası, Hizmetlerimize nasıl eriştiğinize (bilgisayar, cep telefonu, tablet, TV veya diğer yollar gibi) bakılmaksızın uygulanacaktır. Hizmetlerimizi her kullandığınızda Gizlilik Politikası kabul edeceğiniz için, Gizlilik Politikasını dikkatli bir şekilde okumanızı öneririz. Gizlilik Politikasında açıklanan uygulamaları kabul etmemeniz halinde, Hizmetlerimizi kullanmamanızı öneririz. İşbu Gizlilik Politikası´na ilişkin olası değişiklikler bu sayfada yayımlanacaktır. Bu çerçevede, size ait hangi bilgilerin saklandığına ve bu bilgilerin nasıl kullanıldığına dair güncel olarak bilgi almanıza olanak sağlanacaktır.

Artık ilgilenmiyorsanız e-mail üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş
Turkcell Küçükyalı Plaza, Aydınevler Mahallesi İnönü Caddesi No:20 Küçükyalı Ofispark B Blok - Maltepe / İSTANBUL


More information about the freebsd-doc mailing list