ACPI issue in 7-current ?

Khetan Gajjar khetan at os.org.za
Thu Aug 11 16:20:33 GMT 2005


Hi.

The odd thing is that this works perfectly on two Intel-based boards, built
at exactly the same time. I'm swopping hardware to see if that solves the
problem.

-----Original Message-----
From: Hajimu UMEMOTO [mailto:ume at freebsd.org] 
Sent: Thursday, August 11, 2005 5:43 PM
To: Khetan Gajjar
Cc: current at freebsd.org
Subject: Re: ACPI issue in 7-current ?

Hi,

>>>>> On Wed, 10 Aug 2005 17:41:33 +0200 (SAST)
>>>>> Khetan Gajjar <khetan at os.org.za> said:

khetan> exclusive sleep mutex ACPI thermal zone r = 0 (0xc0859d20) locked @
/usr/src/sys
khetan> /modules/acpi/acpi/../../../dev/acpica/acpi_thermal.c:1023
khetan> KDB: stack backtrace:
khetan> kdb_backtrace(1,c1a406d4,c1042000,0,c0c20ba0) at kdb_backtrace+0x29
khetan> witness_warn(5,0,c06ae269,c06938e6,c1a406d4) at witness_warn+0x18e
khetan> uma_zalloc_arg(c1042000,0,2) at uma_zalloc_arg+0x41
khetan> fork1(c06fb400,60034,0,c0c20bf4) at fork1+0x106
khetan> kthread_create(c08453bc,c1a40600,c1a406d4,40000,0) at
kthread_create+0x3d
khetan>
acpi_tz_cooling_thread_start(c1a40600,307a74,c0858558,c197e7e0,c1a68100) at
acpi

How latest is your current?  It seems same issue with the problem
recently fixed:

http://www.freebsd.org/cgi/cvsweb.cgi/src/sys/dev/acpica/acpi_thermal.c.diff
?r1=1.54&r2=1.55

Sincerely,

--
Hajimu UMEMOTO @ Internet Mutual Aid Society Yokohama, Japan
ume at mahoroba.org  ume@{,jp.}FreeBSD.org
http://www.imasy.org/~ume/





More information about the freebsd-current mailing list