MOSKOVA.....

moskova rehber bilgilendirme71 at mail.ru
Sun Mar 29 13:40:17 UTC 2015


 
www.moskovadarehber.com
TEL: +7 965 229 78 50
info at moskovadarehber.com
Havalimanı karşılama ve transfer: Belki yurtdışına ilk defa çıkıyorsunuz, belki de ineceğiniz şehri hiç bilmiyor ve şehir merkezine nasıl giderim diye düşünüyorsunuz. Bu gibi durumlarda sizi havalimanında karşılıyor ve birlikte kalacağınız otele kadar giderek check-in işlemlerinizi yapıyoruz.      
Rehberik ve Tercümanlık: Tercümanlık – Teknik Tercümanlık – Simultane Tercümanlık – Fuar ve iş görüşmelerinde tercümanlık                 
Şehir ve tur rehberi: Turistik amaçlı olarak Moskovaya’ya geldiyseniz ya da iş gezinizden fırsat bulduğunuz bir anda şehri gezmek isterseniz Moskova'nın  gezilmesi ve görülmesi gereken yerlerini gezdiriyor veya kısa bir Panoramik Moskova şehir turu (araçlı) yapıyoruz.
Otel veya günlük kiralık ev rezervasyonu: İstediğiniz özellikler dikkate alınarak, ulaşım ve bütçe açısından en uygun oteli veya evi bularak rezervasyon işlemlerini yapıyoruz.
Ticari toplantılarda tercümanlık: Moskova’ya bir iş görüşmesi için geldiniz, pazarlık yapılacak, kontrat imzalanacak ya da sadece görüşme yapılacak. Bu gibi durumlarda yanınızda bulunuyor ve karşı taraf ile sorunsuzca anlaşmanızı sağlıyoruz
İş takibi: İhtiyacınız doğrultusunda herhangi bir konudaki iş takibi ihtiyacınızı karşılıyoruz. Örneğin istediğiniz bir ürünü bularak Türkiye’deki adresinize yolluyoruz ya da bir şirketle, kişiyle görüşmeniz gerekiyorsa sizin için toplantıya giriyor, pazarlık yapıyor ve görüşmeyi gerçekleştiriyoruz.
Evrak tercümesi: Her türlü evraklarınızın (resmi ve resmi olmayan) noter onaylı tercümesi çok kısa bir sürede, güvenilir bir şekilde yapılır ve gerekli yerlere teslimatı yapılır.
Taksi ve transfer: Moskovada günün her saatinde size hizmet edebilecek iyi derecede rusça konuşabilen türk taksi.

www.moskovadarehber.com
TEL: +7 965 229 78 50
info at moskovadarehber.com


More information about the freebsd-arm mailing list