[Bug 253819] x11/xorg: Fails to run on resume: i965: Failed to submit batchbuffer: Input/output error

From: <bugzilla-noreply_at_freebsd.org>
Date: Mon, 26 Jul 2021 03:43:23 +0000
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=253819

Kubilay Kocak <koobs_at_FreeBSD.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Assignee|ports-bugs_at_FreeBSD.org      |x11_at_FreeBSD.org
                 CC|                            |x11_at_FreeBSD.org
           Keywords|                            |needs-qa
             Status|New                         |Open
              Flags|                            |maintainer-feedback?(x11_at_Fr
                   |                            |eeBSD.org)
            Summary|X not fully returning from  |x11/xorg: Fails to run on
                   |suspend                     |resume: i965: Failed to
                   |                            |submit batchbuffer:
                   |                            |Input/output error

--- Comment #1 from Kubilay Kocak <koobs_at_FreeBSD.org> ---
Thank you for your report. Could you provide additional information, including:

- uname -a output
- pkg version -v output (as an attachment)
- /var/run/dmesg output as an attachment
- pciconf -lv output as an attachment

Q: Was this system recently updated to 13.0-BETA3? 
Q: Do you recall the last version that successfully resumed?

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
You are the assignee for the bug.
Received on Mon Jul 26 2021 - 03:43:23 UTC

Original text of this message