hostapd not working after upgrade to 14-CURRENT

From: zsolty szasz via freebsd-wireless <freebsd-wireless_at_freebsd.org>
Date: Mon, 30 Aug 2021 18:05:25 +0000 (UTC)
Hi, 

I have ath setup in hostap mode. I upgraded freebsd from 13-CURRENT to 14-CURRENT last weekend. After this hostapd is not starting.

root_at_ryzen:~ # ifconfig wlan0
wlan0: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1500
        ether 18:d6:c7:1c:9e:de
        groups: wlan
        ssid freebsdap channel 44 (5220 MHz 11a ht/40+) bssid 18:d6:c7:1c:9e:de
        regdomain 55 indoor ecm authmode OPEN privacy OFF txpower 30
        mcastrate 6 mgmtrate 6 scanvalid 60 ampdulimit 64k ampdudensity 8
        shortgi -uapsd wme burst dtimperiod 1 -dfs
        parent interface: ath0
        media: IEEE 802.11 Wireless Ethernet autoselect mode 11na <hostap>
        status: running
        nd6 options=29<PERFORMNUD,IFDISABLED,AUTO_LINKLOCAL>
root_at_ryzen:~ # service hostapd forcestart
Starting hostapd.
Configuration file: /etc/hostapd.conf
No hostapd driver wrapper available
wlan0: interface state UNINITIALIZED->DISABLED
wlan0: AP-DISABLED
wlan0: CTRL-EVENT-TERMINATING
hostapd_free_hapd_data: Interface wlan0 wasn't started

Here is some infom from dmesg:
ar9300_hw_attach: ar9300_eeprom_attach returned 0
ath0: [HT] enabling HT modes
ath0: [HT] enabling short-GI in 20MHz mode
ath0: [HT] 1 stream STBC receive enabled
ath0: [HT] 1 stream STBC transmit enabled
ath0: [HT] LDPC transmit/receive enabled
ath0: [HT] 3 RX streams; 3 TX streams
ath0: AR9380 mac 448.3 RF5110 phy 0.0
ath0: 2GHz radio: 0x0000; 5GHz radio: 0x0000


Zsolt SZASZ
Received on Mon Aug 30 2021 - 18:05:25 UTC

Original text of this message