[Bug 257677] thunar is not able to display the content of the folder where I have mounted the ntfs / ext4 / ufs file systems

From: <bugzilla-noreply_at_freebsd.org>
Date: Sat, 07 Aug 2021 19:52:01 +0000
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=257677

            Bug ID: 257677
           Summary: thunar is not able to display the content of the
                    folder where I have mounted the ntfs / ext4 / ufs file
                    systems
           Product: Ports & Packages
           Version: Latest
          Hardware: amd64
                OS: Any
            Status: New
          Severity: Affects Many People
          Priority: ---
         Component: Individual Port(s)
          Assignee: ports-bugs_at_FreeBSD.org
          Reporter: marietto2008_at_gmail.com

Hello.

it seems that thunar is not able to see the content of the folder where I have
mounted the following file systems :


lklfuse -o type=ext4 /dev/ada0s1 /mnt/ada0s1 # CT500 (466 GB / Ubuntu 21.04)
lklfuse -o type=ext4 /dev/ada1p3 /mnt/ada1p3 # Samsung SSD 860 EVO 500GB /
nixos
lklfuse -o type=ext4 /dev/da1p1 /mnt/da1p1   # Toshiba (932G)
lklfuse -o type=ext4 /dev/da2s1 /mnt/da2s1   # 1.8T Toshiba


#Windows :


ntfs-3g /dev/nvd0p2 /mnt/nvd0p2 # Windows da 900GB
ntfs-3g /dev/da0p1 /mnt/da0p1 # Elements
ntfs-3g /dev/da3p2 /mnt/da3p2 # 1.8T Seagate


#FreeBSD :


mount -t ufs /dev/ada1p2 /mnt/ada1p2 # Samsung SSD 860 EVO 500GB / FreeBSD da
100 GB

in every case,thunar is not able to display the content of the folders where I
have mounted those file systems.Inside them I don't see anything. It seems to
me that the bug affects thunar,since I see it using lklfuse,ntfs-3g and even
ufs

you can give a look here,where I have explained this problem.

https://forums.freebsd.org/threads/there-is-a-bug-somewhere-im-not-sure-where.81629/#post-526135

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
Received on Sat Aug 07 2021 - 19:52:01 UTC

Original text of this message