Абитурентски отстъпки до 50%-Възползвай се

From: Парфюми от вносител <parfumi_at_izgodno.eu>
Date: Wed, 19 May 2021 12:51:25 UTC
 ПЕРФЕКТЕН 
 АБИТУРЕНТСКИ ПОДАРЪК
 ПОДАРЕТЕ (СИ) ПАРФЮМ
 Директно от вносителя

 КЛИКНИ И ВИЖ 


ПРИГОТВИЛИ СМЕ ВИ МНОГО ПАРФЮМИ С НАМАЛЕНИЯ до 50%


Голямо разнообразие от парфюми за жени и за мъже Ниски цени на пазара 
Онлайн пазаруването при нас е безопасно Най-нови модели
Рекламацията става лесно Бърза доставка 

31531
Dolce&Gabanna The One за жени 75 мл. - 67.88 лв. Dolce & Gabbana лансира новият дамски аромат The One.
Връхни нотки: мандарина. праскова. Сърдечни нотки: жасмин.
Базисни нотки: ванилия, амбра, мускус.
Лансиран през септември 2006 година.




Carolina Herrera Good Girl 80 мл. за жени - 66.00 лв. Carolina Herrera се изкачва на върха в края на 2016 г.и успява да улови двойнствеността на модерната жена. Дизайнът на бутилката е изработен с тъмно синьо стъкло във форма на обувка украсена със златна пета и изключително висок тънък ток и е творение на Louise Turner от Giuvadan. 
Good Girl съчетава иновативна и пристрастяваща комбинация от флорални акорди от бял жасмин Самбак и дъхава тубероза, които са в контраст с мистериозните и дълбоки нотки на боб-тонка и ароматно кафе и какао.




BVLGARI Omnia Crystalline за жени 65 мл. - 59.99 лв. Грабнете пламенната прозрачност на кристалната светлина! Omnia Crystalline осветява, отразяава и разкрива женското уникално сияние, нейната женственност, нейната красота - неизразима и завладяваща.
Този нежен, игрив парфюм, привлича със своята свежест и ароматна сладост.
Сияйният, сребрист кристален флакон символизира женската привлекателност и нежност.





Paco Rabanne Lady Million 80 мл. за жени - 63.00 лв. Парфюмите Paco Rabanne са известни със своята ненатрапчива елеганция, страст и умението да впечатляват.
Paco Rabanne Lady Million е прелестен аромат за жени. Превърнете се в залтен диамант. Оставете прекрасната комбинация от страстни цветя и опияняващи плодове да глези вашите сетива. Нежната и сладка есенция на бял мед и свежи акорди на портокалови цветя.
Чисти нотки на пачули и изразителни нотки на малини и гардения. Това е аромат на красотата и поклон пред силата на женствеността.  Влюбете се в радостта от насладата. Оставете се да ви увлича фантазията с парфюма Lady Million и опознайте света на съблазняването.




Calvin Klein Euphoria за жени 100 мл.- 61.22 лв. Ново! Euphoria е секси, оригинален и пленителен. Чувствен и привлекателен, Euphoria говори на жената, която копнее да бъде свободна всеки миг от живота си, провокацията да е част от вълнуващ свят, изпълнен с удоволствие, изненада и съблазън. Нейният аромат е контраст между екзотични плодове и съблазнителни цветове.
Основни нотки: Punica Granatum, фурма, зелени нотки, черна орхидея, лотус, амбра, махагонова гора, виолетки, лек дъх на сметана. Лансиран през 2005 година.





Chanel Coco Mademoiselle за жени 100 мл. ТЕСТЕР - 59.00 лв. Дамският парфюм Chanel Coco Mademoiselle спада към колекцията Chanel Coco.
Флаконът на Chanel Coco Mademoiselle е олицетворение на френския шик и женственост, решен в бледо розово и златно с прозрачни и матирани повърхности. Това е един парфюм с френска изтънченост, чувственост и провокативност. 
Chanel Coco Mademoiselle е цитрусов аромат с екзотично звучене върху фон от бели цветя. Парфюмът е смятан от експертите за ароматен шедьовър.




Thierry Mugler  Alien за жени 90 мл. - 70.00 лв. Неповторимото въздействие на аромата е завършено от кристалния флакон с дизайн, имитиращ блясъка, непреходността, загадъчната сила на скъпоценен камък. Ароматни нотки: свежест от жасмин и зелени нотки - топлина и нежност от дървесни нотки - енергия и тайнственост от амбра.





Carolina Herrera VIP за мъже 100 мл. - 70.32 лв. След успеха на дамската версия на аромата CarolinaHerrera212 VIP, излиза и мъжкия вариант Carolina Herrera 212 VIP MEN BLACK for Men.
Милениумите - новото поколение истински обича да се забавлява. Новият мъжки аромат от Carolina Herrera - 212 VIP MEN BLACK – дава нов облик на забавлението. Най-доброто VIP парти за най-готините хора.





Chanel BLEU за мъже 100 мл. ТЕСТЕР - 69.99 лв. Bleu е най-новия мъжки аромат на дизайнерската къща Chanel. Bleu е модерен аромат, олицетворяващ съвремения мъж. Аромат от дървесно-ароматната група, подходящ за всеки ден. Пирамида на аромата: Връхни нотки: цитруси, ветивер, индийско орехче, розов пипер. Средни нотки: грейпфрут, кедър, мента, жасмин, лабданум. Основни нотки: пачули, тамян, джинджифил, сандалово дърво.





TOM FORD Ombré Leather EDP за мъже 100 мл. - 106.79 лв.Унисекс парфюмната вода Tom Ford Ombré Leather 16 е съвършен аромат за независими жени и мъже, живеещи по своите собствени правила.
Той има аромат на кожа, унисекс аромати – за мъже и жени за носене вечер и при специални поводи





GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO PROFONDO за мъже 100 мл. - 56.00 лв.Флаконът от тежко матирано стъкло в моряшко синьо контрастира с капачето с метален блясък и монограма на Джорджо Армани. Самият той нарича цвета на елегантния флакон гъста сянка на чувственост. Ароматът е дело на легендарния парфюмерист Алберто Морилас.
Сетивата ви ще усетят интензивно ободряване още с първото вдъхване, когато се проявява свежестта на зелена мандарина и лекотата на цитрусовия бергамот. След малко към уводните нотки се присъединяват ароматните розмарин, лавандула и кипарис. Дълбочина, мъжественост и минерален фон придават дървесното пачули, мускусът и акордът на амбра.
В морските дълбини, чак там, където синьото е в най-тъмни нюанси, ще потопи сетивата ви мъжката парфюмна вода Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo.




Versace EROS за мъже 100 мл. - 42.00 лв.Всичко в този мъжки аромат е в стила на Versace – като се започне от вдъхновението за него, премине се през парфюмната композиция и се стигне до естетическата визия на Versace. Тюркоазено синият флакон на Eros е с онова уникално синьо, характерно само за италиано-гръцкото Средиземноморие, а изображението на Горгона Медуза върху флакона и капачката олицетворява идеята за Древна Гърция и Античността.





Christian Dior Sauvage EDT за мъже 100 мл. - 68.99 лв.Dior представя новия си аромат Sauvage ,произхождащ от аромата Eau Sauvage от 1966 г., въпреки че двамата аромата нямат нищо общо. 
Sauvage е вдъхновен от диви, открити пространства, синьо небе, което покрива скалисти пейзажи и горещо пустинното слънце.
Ароматът е обявен като благороден.




Hermes TERRE d'Hermes за мъже 100 мл. - 78.67 лв. Hermes Terre d`Hermes Eau Intense Vetiver изгрява на пазара през 2018 година.
нова изгряваща звезда в ароматното царство на Hermes, където са призовани стилни и самоуверени мъже. Ветивер е съставка, която присъства във всеки аромат на бранда, но тук е представен в нова светлина. Силата му се смесва с жизнеността на сечуански пипер и зелен бергамот. Бутилката е еблематична за серията, с по – тумен нюанс на цветовете, което символизира, по-дълбокия, модерен и елегантен характер на парфюма. 
Връхни нотки: лимон, грейпфрут и бергамот
Средни нотки: сечуански пипер и здравец
Базови нотки: олибан, пачули, абмра и ветивер




Paco Rabanne One Million 100 мл.EDT за мъже - 62.33 лв. Paco Rabanne 1 Million Inetnse представлява по-интензивната и силна версия на класическият мъжки парфюм. Парфюмът е много интензивен и дълготраен, създаден за най-силните и смели модерни мъже. Парфюмът е подходящ за прохладните зимни вечери, в които сте решили да посетите нощен клуб, или просто да излезете на изискана или романтична вечеря. 




BVLGARI AQVA 100 мл. за мъже - 61.99 лв. Aqva за мъже на Bulgari е вибриращ, чист и мъжествен аромат, свеж букет от мандарина и житни цветове, подправен с пикантния дъх на амбра, разкрива едно наситено ухание с елегантно средиземноморско докосване.
Изтънчен и привлекателен, въплъщаващ връзката на човека със стихията, Aqva за мъже е новият символ на изкушаващата мъжественост.




31531


Моля да ни извините, ако това съобщение не представлява интерес за Вас! Съгласно Закона за Електронна Търговия Ви информираме, че можете да прекратите получаването му по всяко време. 
Ако не желаете да получавате съобщения от нас, моля натиснете тук попълнете и-мейла и ще бъдете автоматично отписани. Във връзка с новите Правила за защита на личните данни в ЕС (GDPR), в сила от 25-и май 2018 година, Ви уведомяваме, че това съобщение не събира и не обработва лични данни. Електронните адреси са анонимнии и не се прави връзка с личните данни на техния притежател. 31531
Ако сме Ви обезпокоили, моля да ни извините!