Re: wlan0 no longer functional after n249128-a0c64a443e4c -> n249146-cb5c07649aa0

From: Cy Schubert <Cy.Schubert_at_cschubert.com>
Date: Wed, 08 Sep 2021 06:17:51 -0700
Sorry for the breakage.


-- 
Cheers,
Cy Schubert <Cy.Schubert_at_cschubert.com>
FreeBSD UNIX:  <cy_at_FreeBSD.org>   Web:  https://FreeBSD.org
NTP:           <cy_at_nwtime.org>    Web:  https://nwtime.org

	The need of the many outweighs the greed of the few.


In message <CAPp9OrnSCBty3Ga6mCFnXPtYtrkSA1nHuoo-W2HWNpAtH3bKjA_at_mail.gmail.c
om>
, Idwer Vollering writes:
> I can confirm this commit has addressed the wpa_supplicant 'breakage'.
> Thanks for fixing it.
>
> Op di 7 sep. 2021 om 19:37 schreef Cy Schubert <Cy.Schubert_at_cschubert.com>:
> >
> > In message <YTdYKVsOU0msPW5x_at_albert.catwhisker.org>, David Wolfskill writes
> :
> >
> > --
> > Cheers,
> > Cy Schubert <Cy.Schubert_at_cschubert.com>
> > FreeBSD UNIX:  <cy_at_FreeBSD.org>   Web:  https://FreeBSD.org
> > NTP:           <cy_at_nwtime.org>    Web:  https://nwtime.org
> >
> >         The need of the many outweighs the greed of the few.
> > > On Tue, Sep 07, 2021 at 10:13:23AM +0200, Jakob Alvermark wrote:
> > > > ...=20
> > > > wlan0 does not associate after boot. (This is with iwm, AC 9260)
> > > >=20
> > > > My workaround is simply 'ifconfig wlan0 up'.
> > > >=20
> > > > After a few seconds wpa_supplicant associates and another few secods=20
> > > > later I have a DHCP IP address.
> > > > ....
> > >
> > > I just tried that (running main-n249159-bb61ccd530b7), and that (also)
> > > works for me -- in case that data point is of use.
> >
> > Hi,
> >
> > Commit 5fcdc19a8111 has addressed this.
> >
> >
> >
> >
Received on Wed Sep 08 2021 - 13:17:51 UTC

Original text of this message