[Bug 258232] www/chromium not downloading but writing empty images.crdownload files

From: <bugzilla-noreply_at_freebsd.org>
Date: Thu, 16 Sep 2021 09:39:21 +0000
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=258232

--- Comment #16 from Marko Cupańá <marko.cupac_at_mimar.rs> ---
(In reply to Michael from comment #15)

Hi, thanks for trying to help me.

--ensure does not create machine-id if it exists, but I did delete the first
one beforehand, so I got new one.

Anyway, deleting it again, recreating new one as you instructed, re-linking to
/etc, ensuring they're the same, unfortunately resulted in failed download
again.

Terminal output:
me_at_mybox:~ % sudo rm /etc/machine-id

me_at_mybox:~ % sudo rm /var/lib/dbus/machine-id

me_at_mybox:~ % dbus-uuidgen | sudo tee /var/lib/dbus/machine-id
0a3814dfb86501127f1b91d661430cda

me_at_mybox:~ % cat /var/lib/dbus/machine-id 
0a3814dfb86501127f1b91d661430cda

me_at_mybox:~ % cat /etc/machine-id 
0a3814dfb86501127f1b91d661430cda

Chrome Downloads:
FreeBSD-13.0-RELEASE-amd64-dvd1.iso Failed - Download error
https://download.freebsd.org/ftp/releases/amd64/amd64/ISO-IMAGES/13.0/FreeBSD-13.0-RELEASE-amd64-dvd1.iso

Chromium is built in my own poudriere, with CUPS disabled, other options are
default.

I have temporarily disabled three extensions I use - umatrix, ublock origin and
cookie autodelete - no improvement.

Taking into account that everything else works fine on this box, and that also
chromium worked fine until recent upgrade, I'd say that mix-up is with chromium
itself.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
Received on Thu Sep 16 2021 - 09:39:21 UTC

Original text of this message