Re: cvs commit: ports/x11/xterm Makefile distinfo

From: Bob Willcox <bob_at_immure.com>
Date: Wed, 17 Mar 2010 11:41:58 -0500
Every since this update my 8-stable system core dumps when running xterm and I
had to make this change to "fix" it:

--- fontutils.c.orig	2010-01-24 14:42:30.000000000 -0600
+++ fontutils.c	2010-01-24 14:39:15.000000000 -0600
_at__at_ -1739,7 +1739,7 _at__at_
 #else
     char *result = xw->misc.face_name;
 #endif
-    if (!strncmp(result, "xft:", 4))
+    if (result && !strncmp(result, "xft:", 4))
 	result += 4;
     return x_nonempty(result);
 }

Apparently the result pointer is being set to NULL on my system. I suspect
that this isn't too wide spread of problem (since no one else seems to be
complaining) so my question is, what's wrong/different with my system that
would cause this?

Thanks,
Bob


On Sun, Jan 03, 2010 at 11:17:12AM +0000, Kirill Ponomarew wrote:
> krion       2010-01-03 11:17:12 UTC
> 
>   FreeBSD ports repository
> 
>   Modified files:
>     x11/xterm            Makefile distinfo 
>   Log:
>   Update to version 253
>   
>   ChangeLog: http://invisible-island.net/xterm/xterm.log.html#xterm_253
>   
>   PR:             ports/142253
>   Submitted by:   delphij
>   
>   Revision  Changes    Path
>   1.72      +1 -2      ports/x11/xterm/Makefile
>   1.45      +3 -3      ports/x11/xterm/distinfo
> _______________________________________________
> cvs-all_at_freebsd.org mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/cvs-all
> To unsubscribe, send any mail to "cvs-all-unsubscribe_at_freebsd.org"
> 
> http://www.FreeBSD.org/cgi/cvsweb.cgi/ports/x11/xterm/Makefile
> http://www.FreeBSD.org/cgi/cvsweb.cgi/ports/x11/xterm/distinfo

-- 
Bob Willcox             The shifts of Fortune test the reliability of friends.
bob_at_immure.com                -- Marcus Tullius Cicero
Austin, TX
Received on Wed Mar 17 2010 - 17:02:20 UTC